Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Ge mig Ivy Pockets huvud pÄ ett fat" by Caleb Krisp # Book PDF Kindle ePub Free

Ge mig Ivy Pockets huvud pÄ ett fat

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ge mig Ivy Pockets huvud pĂ„ ett fat
  • Author : Caleb Krisp
  • Release Date : January 10, 2018
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 22410 KB

Description

Ända sedan Ivy Pocket rĂ„kade bli Ă€gare till den magiska Klockdiamanten har hon jagats, lurats, kidnappats, spĂ€rrats in och hamnat i klorna pĂ„ ett par alldeles förfĂ€rligt olĂ€mpliga adoptivförĂ€ldrar.
Tack och lov att Ivy Àr en sÄn som alltid landar pÄ fötterna för nu mÄste hon anvÀnda all sin slughet och slutledningsförmÄga till att rÀdda sin bÀsta vÀn Rebecca som hÄlls inspÀrrad i en skrÀmmande parallellvÀrld.
Ge mig Ivy Pockets huvud pĂ„ ett fat Ă€r den sista delen i Caleb Krips festliga och spĂ€nnande succĂ©trilogi om den lika hopplösa som hĂ€rliga tjĂ€nsteflickan Ivy Pocket. Med sina uttrycksfulla illustrationer av Barbara Cantini Ă€r det hĂ€r oemotstĂ„ndlig lĂ€sning för barn frĂ„n nio Ă„r och uppĂ„t.
CALEB KRISP Ă€r en australisk barnboksförfattare som har gjort succĂ© vĂ€rlden över med sin fantasisprudlande och rikt illustrerade serie om den tolvĂ„riga tjĂ€nsteflickan Ivy Pocket. Den första boken, Vem som helst utom Ivy Pocket, översattes till 23 sprĂ„k. I USA och England har Ivy Pocket-böckerna bland annat jĂ€mförts med Lemony Snicket och Neil Gaiman.
FilmrĂ€ttigheterna till serien har sĂ„lts till Paramount Pictures och filmen kommer att produceras av teamet bakom Hungerspelen och Cinderella.


Download Books "Ge mig Ivy Pockets huvud pÄ ett fat" PDF ePub Kindle